İnşaat sektörünün büyüyen yüzü 'EMPA'

İnşaat sektörünün büyüyen yüzü 'EMPA'

​Nazilli’de gayrimenkul ve emlak sektöründe kendini ispatlamış bir marka olan Empa Emlak ve Gayrimenkul artık inşaat sektöründe adından söz ettirecek.

 

Emlak ve gayrimenkul sektöründe yıllardır Aydın ve çevresine hizmet veren Empa şimdi de inşaat sektörüne girerek Nazilli’ye değer katmaya devam ediyor. İnşaat sektöründe Osmanlı mimari tasarımları ve teknolojik alt yapıyla oluşturacakları projeleriyle şehre canlılık katmayı hedefliyor. Emlak ve gayrimenkul alanındaki başarılarıyla Nazillilinin güvenini kazanan Naz-Empa inşaat sektöründe de adından söz ettirmeye devam edecek. Naz-Empa Emlak- İnşaat ve Gayrimenkul, “Kaliteli malzeme, kaliteli işçilik ve kaliteli hizmet“ anlayışıyla inşaat sektörünün öncülerinden olmaya hazır.

 'Ağırlık Osmanlı mimarisi olacak'

 Emlak ve gayrimenkul sektörünün öncülerinden olan Naz-Empa firma sahibi Sadettin Deryal, Osmanlı mimarisinin ağırlıklı olacağı yapılarla Nazilli’de inşaat alanında ses getirecek projeler hazırladıklarını ifade etti. İnşaat için hedeflenen projelerin ilk adımı temel atma çalışmalarıyla başladı. Yapımına başlanan konutların işinde uzman mimar, tecrübeli ekip ve çalışanlarıyla birlikte en kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor. Yapılacak konutların modern ve teknolojik donanımlara sahip olacağının da üstünde duran Sadettin Deryal emlak ve gayrimenkul alanlarındaki başarılarını inşaat sektörüne de taşıyacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.