Instagram, Twitter'ı solladı!

Instagram, Twitter'ı solladı!

Fotoğraf paylaşım ağı Instagram, aylık aktif kullanıcı sayısının 300 milyona ulaştığını açıklayarak, 284 milyon aktif üyesi olan sosyal paylaşım sitesi Twitter’ı geride bıraktı.

Instagram’ın CEO’su Kevin Systrom yaptığı açıklamada “Instagram artık sadece şirin bebek veya köpek fotoğrafı çekmekten ibaret değil.” dedi. Systrom, Instagram’ın dünyada neler olup bittiğini tam anlamıyla görebilmemizi mümkün kıldığını belirtti. Sahte veya uygunsuz hesaplar için de gerekli önlemlerin alınacağını belirten Systrom, güvenilir hesapların Facebook ve Twitter’da olduğu gibi mavi bir tik ile ön plana çıkarılmaya başlandığını söyledi.

Instagram'a mesajlaşma özelliği geliyor Instagram'a mesajlaşma özelliği geliyor25 Kasım 2013 16:08 200 milyon kullanıcısıyla mobil dünyasının en iyi sosyal paylaşım uygulamaları arasında sayılan Instagram'a mesajlaşma özelliğinin geleceği iddia edildi. Instagram'a beklenen güncelleme geldi Instagram'a beklenen güncelleme geldi13 Aralık 2013 09:29 Instagram’la artık mesaj ve fotoğraf alışverişi de yapılabilecek. Instagram fenomenlerinin gözünden ‘Sosyal medya’ Instagram fenomenlerinin gözünden ‘Sosyal medya’08 Aralık 2014 14:39 Bu yıl dördüncüsü yapılan Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest) kapsamında düzenlenen ‘Sosyal medya ve yeni fotoğraf kariyerleri’ konulu panelde,… Twitter'da gizliniz saklınız kalmayacak! Twitter'da gizliniz saklınız kalmayacak!21 Kasım 2014 14:40 Twitter yeni bir uygulamayla, kullanıcıların geçmişte yazdıkları tweetleri arama motorunda bulunabilir hale getirecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.