İntihar değil cinayet

İntihar değil cinayet

Aydın'da 21 yaşındaki Neslihan Demir eski eşinin annesinin evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. Genç kadının intihar mı ettiği yoksa ittirildiği bilinemezken; Neslihan’ın ailesi kızlarının dövüldükten sonra balkondan atıldığını iddia ediyor.

Bayramın birinci günü, saat 19.00 sıralarında yaşanan olayda, eski eşinin annesinin üçüncü kattaki evinin balkonundan düşerek 6 gün tedavi gördükten sonra hayatını kaybeden Neslihan Demir’in ölüm sebebi hala bilinmiyor. Neslihan Demir’in babası Nasih Taş, kızının intihar etmediğini, 3 aydır ayrı yaşadığı eşi tarafından 20 dakikaya yakın dövüldükten sonra balkondan düştüğünü söyledi.

"Kızım intihar edecek biri değildi. Sorumlular cezalandırılsın”

Taziyeleri kabul eden Nasih Taş, M.D. ile 3 aydır ayrı yaşayan kızının, bayramdan önce çocuğunu M.D’nin annesine bıraktığını, olayın çocuğunu almak üzere eve gittiği sırada yaşandığını belirtti. Baba Nasih Taş, "Kızım intihar edecek biri değildi. Sorumlular cezalandırılsın” dedi.

Acılı baba Neslihan’ın hayat dolu bir kız olduğunu söylerken; “Kızım bir şirketin muhasebe bölümünde çalışıyordu. Bir güvenlik şirketinden sertifika aldı. 20 gün önce KPSS sınavına başvurdu. 3 aydır kesin bir şekilde boşanıp yeni bir hayat kurmaya çalışıyordu. Daha 2 Eylül’de doğum gününü kutladık. Hayata böylesine sıkı tutunan biri neden intihar etsin ki?” şeklinde konuştu.

“Çocuğumu verin.” diye yalvarıyor

 Baba Taş, olayın geçtiği evdeki mahallelinin anlatımlarına göre, 15-20 dakika boyunca evden kavga sesleri yükseldiğini söylerken sözlerine şöyle devam etti: “Bayramdan iki gün önce çocuğu oraya küçük kızım bıraktı. Bayramın birinci günü almak için kızım Neslihan eve gitti. Zile basmış açılmamış. Sonra kızım yukarı çıkıyor. Adam evde başka bir kadınla birlikte. Adam çocuğunu vermiyor. Evde kavga ediyorlar. Bütün mahalle duyuyor bağırış çağırışları. M.D. çocuğu balkondan sarkıtıyor. Kızım ‘çocuğumu verin’ diye yalvarıyor. M.D’nin annesi bile, ‘Yeter artık oğlum vurma, dövme’ diye bağırıyor. Sonra bu kız, artık ne şekildeyse oradan aşağı atılıyor. Sırt üstü düşüyor.”

Neslihan daha önce de darp edilmiş

Nasih Taş kızının sırtında morluklar olduğunu hatırlatırken; “Otopsi olaydan 7 gün sonra yapıldı. Aslında vücudunda daha çok darbe var” dedi. M.D’in Neslihan Demir’i daha önce de darp ettiğini, bu nedenle 3 bin lira para cezasına çarptırıldığını ifade eden Taş, “O adam Neslihan’dan önce de bir evlilik yapmış. O evliliğinden olan çocuklarına da sahip çıkmıyor. Devletin en iyi şekilde cezasını vereceğini düşünüyorum. Adalet yerini bulacaktır” diye konuştu.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken; cinayet iddiasını soruşturan savcılık, görgü tanıklarının ifadelerine başvuruyor.

 

HABER KAYNAĞI: NACİ ERİŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.