İntihar eden genç için yarın özel bir gündü!

İntihar eden genç için yarın özel bir gündü!

Nazilli'de intihar eden genç için yarın özel bir gündü.

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi’nde okuyan son sınıf öğrencisi Harun Berat Yaşadı, intihar etti. Son sınıf öğrencisinin yarın karne dağıtım töreninde başarısından dolayı ödül alacağı öğrenildi. 

Acı olay, Yıldıztepe Mahallesi 51 sokakta sabah saatlerinde meydana geldi. Annesi ve babasının Pamukören’de öğretmenlik yaptığı öğrenilen sevilen öğrenci Yaşadı, ailesiyle yaşadığı evde kendisini iple asarak intihar teşebbüsünde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Yaşadı’yı Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Başarılı bir öğrenci olduğu ve karne dağıtım günü ödül alacağı öğrenilen 18 yaşındaki Harun Berat Yaşadı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Okulunda sevilen ve başarılı bir öğrenci olan Harun Berat Yaşadı’nın cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Öte yandan 2 Aralık 2018 tarihinde Denizli’de düzenlenen 23.Türkiye liseler arası Felsefe olimpiyatlarında Nazilli’yi temsil eden ve dereceye giren Yaşadı’nın cebinden intihar notu çıktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum