İsabeyli mahallesinde bütün yollar tamam !..

İsabeyli mahallesinde bütün yollar tamam !..

İsabeyli Mahallesinde imara yeni açılmış sokak ve caddelere Nazilli Belediyesi parke taşı kaplıyor. Hemen hemen düzenlemesi yapılmadık yer bırakılmayan İsabeyli yolları için İsabeyli Mahallesi sakinleri Başkan Alıcık’a teşekkür etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık İsabeyli Mahallesindeki sokakları adım adım gezerek inceledi. Alıcık incelemesinde Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğurdan detaylı bilgi aldı. İsabeyli mahallesinde toplamda yaklaşık 50 bin metrelik parke taşının İsabeyli sokaklarına döşendiğini vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli mahallesinde düzenlenmesi yapılmayan sokak ve caddenin kalmayacağını belirtti.

Nazilli Belediyesi tarafından en son yapılan yol çalışmalarını da inceleyen Başkan Alıcık, ilkokul yolu mezarlık ve spor sahasına giden yollarda Telekom ve elektrik hatlarının yer altına alınmasından sonra parke taşı döşemelerinin yapılacağını ifade etti. Nazilli Belediyesi tarafından söz konusu yapımları devam eden yollara da yaklaşık olarak 35 bin metrekare parke taşı döşeneceğine de vurgu yaptı. Çalışmaların devam ettiği BAMBOO Alış Veriş Merkezi karşısında yani BAMBOO’nun kuzeyinde imara yeni açılmış yollarda devam eden çalışmaların en kısa süreçte tamamlanacağını söyleyen Haluk Alıcık’a İsabeyli Mahallesi sakinleri teşekkür etti.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur, İsabeyli Mahallesinde yapılan yol çalışmalarına ek olarak Yeşildere mahallesinde büyükşehirin ve ve baraj su hattının verdiği yol tahribatlarının tamir edildiğinin bilgisini Başkan Alıcık’a verdi. Bu çalışmaların da bayrama kadar tamamlanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.