İsabeyli’de ‘basketbol’ şöleni var

İsabeyli’de ‘basketbol’ şöleni var

Aydın ilinin tek bayan basketbol takımı olan ve Nazilli’yi Türkiye Kadınlar Basketbol 2’inci Ligi D Grubu’nda temsil eden Doğa Kültür Gençlikspor, Pazar günü Alanya Belediyespor ile İsabeyli’de karşılaşacak.

BUGÜNE kadar İsabeyli’de bulunan kapalı spor salonunda uygun şartlar oluşmadığı için maçlarını Aydın Atatürk Spor Salonu’nda oynamak zorunda kalan kadın basketbolcular, bu sezon ilk kez kendi evinde seyircisi karşısına çıkacak. Nazilli Belediyesi İsabeyli Kapalı Spor Salonu’nda ki karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

• BABACAN: GALİBİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ

Kulüp Başkanı Şenol Babacan, eski Aydın Milletvekili Mehmet Yüzügüler, Kulüp Antrenörü Orhan Atalay’ın girişimleri ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın desteği ile İsabeyli Kapalı Spor Salonu’nun TBF’nin istediği şartlara kavuştuğunu söyledi. Aydın ilinin tek kadın basketbol takımı olan Doğa Kültür Gençlikspor’un sadece Nazilli’yi değil, tüm Aydın ilini temsil ettiğini kaydeden Babacan, “İlk kez evimizde oynayacağız. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile sahadan galip ayrılacağımıza inanıyoruz” dedi.

• ‘HALUK BAŞKAN İSABEYLİ’DE OYNANMASINI ÇOK İSTEDİ’

Desteklerinden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve eski Aydın Milletvekili Mehmet Yüzügüler’e de teşekkür eden Şenol Babacan, “Haluk başkanımız maçlarımızı İsabeyli’de oynanmasını çok istedi. Deyim yerindeyse maddi, manevi tüm imkanları seferber ederek İsabeyli Kapalı Spor Salonu’nun fiziki şartlarını tamamlattı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

• ‘AYDIN’DA GEREKEN İLGİYİ GÖREMEDİK’

Doğa Kültür Gençlikspor’un alt yapıdan yetişen genç kadın basketbolcuları Seray İlkinci ve Meltem Cengiz ise, Aydın’da oynadıkları karşılaşmalarda gereken ilgiyi göremediklerinden yakınarak, “Pazar günü kendi doğup büyüdüğümüz topraklarda profesyonel olarak basketbol oynamaktan çok mutlu olacağız. Bizlere bu ortamı hazırlayan Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Seray İlkinci ve Meltem Cengiz, pazar günü tüm basketbol severleri Doğa Kültür Gençlikspor-Alanya Belediyespor karşılaşmasına davet etti. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

doga-kultur-genclikspor-(1).jpg

doga-kultur-genclikspor-(2).jpg

doga-kultur-genclikspor-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.