İsabeyli’nin kapalı pazar yeri tamamlandı

İsabeyli’nin kapalı pazar yeri tamamlandı

Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Mahallesinde kış ayları içerisinde başlatılan çok amaçlı kapalı pazar yerinin yapımı tamamlandı.

Nazilli Belediyesi tarafından hem kapalı pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılmak üzere yapılan çok amaçlı sosyal alanın çevre düzenlemesi ve araç park yeri çalışmaları tamamlandı. İsabeyli Mahallesi Özbay Caddesi ile 1006 sokak kesişiminde, hem kapalı pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılmak üzere geçtiğimiz kış aylarında başlayıp, tamamlanan yapı (56x20 metre) 1120 metrekarelik alanda yer alıyor. Belediye’nin yaptığı diğer çok amaçlı pazar yeri ve cemiyet alanlarında olduğu gibi çatısı çelik konsriksiyonla kaplanan alanın yanındaki boş arsa değerlendirilerek araç park yeri olarak düzenlendi.

dsc_2069.jpg

Kapalı Pazar yeri ve çok amaçlı sosyal tesisin tamamlandığının müjdesini veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Nazilli merkezdeki mahallelerde ve Nazilli Belediyesi’nden hizmet alan diğer mahallelerde mahalle sakinleri tarafından en çok istenen ve talep edilen hizmetler arasında kapalı pazar yeri ile düğün ve cemiyetlerde kullanılmak üzere çok amaçlı sosyal çatı oluyor. Biz de bu bağlamda vatandaşlarımızın sıkıntılarına çare olabilecek öncelikli çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu.

Hem kapalı pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılabilecek çok amaçlı sosyal tesisin İsabeyli halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyen Alıcık; ”2009 seçimlerinde ve 2014 seçimlerinde her mahalleye bir düğün salonu ve kapalı pazar yeri sözümüzü geçen bu süreçler içinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. 82 mahallenin yarısından fazlasında çok amaçlı sosyal çatı projelerimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreç içinde kalan mahallelerimize de bu tesislerin yapımları devam edeceğiz.” dedi.

dsc_2056.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.