İsabeyli’ye Doğalgaz Müjdesi

İsabeyli’ye Doğalgaz Müjdesi

İsabeyli Mahallesi vatandaşları en büyük hayallerinden birisi olan doğalgaz hizmetine kavuşacak.

GÜNAY PABUŞÇU-Son 7-8 senedir İsabeyli halkının en çok talep ettiği doğalgaz hizmetine kavuşacağının müjdesini İsabeyli Muhtarı Birkan Çelik verdi. Koronavirüste 2. dalganın yaşanmaması halinde,  Enerya tarafından bölgede doğalgaz çalışmalarına başlanacak. 2020 yılının 2. yarısı için, İsabeyli’nin atak yılı olacağını belirten Çelik, doğalgaz hizmetinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Koronavirüste 2. dalganın yaşanmaması halinde Enerya tarafından bölgede doğalgaz çalışmalarının başlanacağını müjdeleyen Çelik, “Enerya tarafından yürütülecek çalışmalar Dallıca yolundan başlanarak mahallemizin ara sokaklarına kadar devam edecek. Koronavirüsün etkisi devam etmediği takdirde kış ayında doğalgaza kavuşacağız.

5d69dc37-04fc-4218-9ab7-43202f93fa67.jpg

 Bu süreçte sesimizi duyan ve duyarlılık gösteren Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’a teşekkür ediyorum. “ dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in de mahallenin doğalgaz ihtiyacını destekleyen girişimlerde bulunduğunu belirten Çelik, “Sayın Erim de geçen seneden bu yana,  bu talebimizin karşılanması için çaba harcadı. Geçtiğimiz haftanın 5 günü de Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan buradaydı. Belediyemizin de desteklerini bekliyoruz. Başkanımız mantıklı ve makul olan her davranışta yanımızda olmuştur, yine olacaktır.” diye konuştu.

Koronavirüs nedeniyle zorlu bir süreçten geçildiği söyleyen Çelik, “2020’nin 2.yarısı İsabeylimizin atak yılı olacak. İsabeyli Deresi’nin temizlenme talebimizin de karşılanacağını düşünüyorum. İsabeyli inşallah çok daha güzel ve yaşanabilir bir yer olacak.” ifadelerine yer verdi.

f59d19a5-842d-4ff9-a442-050db6bd4edb.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum