İşçiler Bu Defa Oynamaktan Yoruldu

İşçiler Bu Defa Oynamaktan Yoruldu

Bu Yıl 1 Mayıs işçi bayramı hafta sonu ile birleşince 3 gün süren tatilde işçiler doyasıya eğlendi.

Aydın’da 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak çalışanlarını eğlendiren OKT Trailer’in çalışanları bu defa oynamaktan yoruldu. Kuşadası’nda düzenlenen 5 yıldızlı bir mekanda doyasıya eğlenen fabrika ve firmanın çalışanları bu defa çalışmaktan değil eğlenmekten ve oynamaktan yoruldular. Gecede firma tarafından başarılı çalışanlar da ödüllendirildi.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinliklerin sabah programı Kendine Değer Verme ve Takım Ruhu konulu eğitim programı ile başladı. Muhteşem Yüzyıl dizisi ile izleyicilerin beğenisini kazanan Yüksel Ünal’ın stand up gösterisi sunduğu gecede OKT Trailer çalışanları; futbol turnuvası, havuz ve plaj aktiviteleri keyifli vakit geçirdiler. Etkinlikler sonrasında da hamam ve saunada stres attılar.

1 Mayıs Gala Yemeği’ne OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyeleri, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, üst düzey yöneticiler, 200’den fazla çalışan katıldı.

OKT Trailer çalışanlarının 1 Mayıs Emek ve Danışma Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, " OKT Trailer, 1983 yılında ticari hayatına başladığında Aydın’a ve Türkiye’nin sanayi gelişimine inanmış ve sektörde birçok ilke imza atmıştır. Yeniliğin ve kalitenin izinde ilerleyen firmamız, bugün, 250’ye yakın çalışanıyla, sektöre yön veren, ar-ge çalışmaları ile müşterilerini yeni ürünlerle tanıştıran ve ürünlerini dünya standartlarında üretip 27 ülkeye ihraç eden bir konuma ulaşmıştır" diyerek bu başarıda emeği geçen çalışanları ile 1 Mayıs’ı kutladıklarını söyledi.

Çeşitli aktivitelerle kutlanan işçi bayramında firma çalışanları doyasıya eğlendi. Alışıla gelmiş işçi bayramının dışında gerçekleşen bu etkinlikte polis ve jandarma tedbir almadı, herkes gönlünce eğlendi ve çalışanlar yoruluncaya kadar oynadı.

İşçiler Bu Defa Oynamaktan Yoruldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.