İsimleri Nazilli'de yaşatılacak

İsimleri Nazilli'de yaşatılacak

Nazilli Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda Belediye Meydanındaki parka Şehit Emniyet Müdürü Atıf Şahin’in, Dallıca Düğün Salonuna da Merhum Yaşar Bandırma’nın isimleri verildi.

Nazilli Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının birinci birleşimi Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında yapıldı. 6 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında ilk gündem maddesi olan Nazbel Ltd. Şti.'nin Sermayesinin eksiltilmesi görüşüldü. Meclis üyeleri bu maddenin sonraki meclis toplantısında tekrar görüşülmesine oy birliği ile karar verdi. Büyükşehir Yasasının kanunlaşması ile Nazilli Belediyesinden hizmet alacak 60 mahalleye daha iyi hizmet verebilmek ve çevrenin korunması ve temizlenmesi amacıyla daha fazla araca ihtiyaç duyulmasından dolayı Nazilli Belediyesine bir adet çöp kamyonunun herhangi bir kurumdan hibe olarak alınmasına oy birliği ile karar verildi.

DEVE GÜREŞİ ONAYLANDI

Meclis gündeminin üçüncü maddesinde geleneksel olarak her yıl yapılan Deve Güreşi Festivali görüşüldü. Meclis üyelerinin oy birliği ile verdikleri kararla yine her zamanki zamanında yapılması onaylandı. Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısında Belediye Meydanındaki parka Şehit Emniyet Müdürü Atıf Şahin’in isminin verilmesi oy birliği ile kabul edilirken, belirlenen ek gündem maddesi ile Dallıca Mahallesi'ndeki Düğün Salonuna Merhum Yaşar Bandırma’nın isminin verilmesi görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Meclis toplantısının son gündem maddesinde ise çatı ve çatı arası piyes ek yönetmeliği görüşüldü ve yönetmelik oy birliğiyle kabul edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum