İŞKUR’dan Çanakkale Kariyer Günleri Etkinliği

İŞKUR’dan Çanakkale Kariyer Günleri Etkinliği

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 15-16 Mayıs tarihlerinde, İçdaş Kongre Merkezinde Çanakkale Kariyer Günleri Programı düzenlenecek.Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ nü...

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 15-16 Mayıs tarihlerinde, İçdaş Kongre Merkezinde Çanakkale Kariyer Günleri Programı düzenlenecek.

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ nün gerek iş arayan adayları ve engelli vatandaşları, gerek iş arama eğiliminde olan ya da staj imkanlarından yararlanmak isteyen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerini, iş kurma potansiyeli olan yeni girişimcileri ve engelli girişimcileri hedef alan, program süresince, kariyer hedefleyen üniversite öğrencileri ve iş arayanların iş başvuruları alınacak. İşe alımlarının gerçekleştirileceği programda 5 iş gezisi düzenlenecek. Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, Çanakkale’ de istihdamın arttırılması ve katılımcıların motivasyonlarının yükseltilmesi için hazırlanan programa tüm vatandaşların katılabileceğini belirtti. Organizasyonu Alternatif Girişimcilik Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri tarafından yapılan, Çanakkale Kariyer Günleri Programına başvurular web sitesinden, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi içinde kurulacak olan başvuru merkezlerinden ve Çanakkale şehir merkezinde kurulacak olan stantlardan yapılabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.