İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Seçmeleri

İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Seçmeleri

İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi seçmeleri gerçekleştirildi. 60 sporcunun katıldığı seçmelerde başarılı bulunanların sporcu eğitim merkezinde ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlanacaklar.Güreş F...

İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi seçmeleri gerçekleştirildi. 60 sporcunun katıldığı seçmelerde başarılı bulunanların sporcu eğitim merkezinde ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlanacaklar.

Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi yanındaki çim sahada gerçekleştirilen seçmelere 12-15 yaş grubu öğrencilerin katıldığını, burada kilolarında başarılı olan sporculara güreşin teknikleri, taktik, antrenman bilgisi, uluslararası oyun kuralları, sporcu beslenmesi ve sağlığı gibi konuların aktarılacağını söyledi.

İnce, seçmelere katılan güreşçilerin birbirlerine üstünlük sağlamak için gösterdikleri çabanın kendisini umutlandırdığını belirterek, “Geleceğin olimpiyat sporcularını bilimsel olarak hazırlıyoruz” diye konuştu.

Seçmeler için Ankara’dan gelen Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Dairesi Şube Müdürü Coşkun Çildoğan, Spor Eğitim Dairesi Uzmanı Yeşim Karaç’ın yanı sıra oluşturulan komisyonda, Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Yusuf İnce ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Murat Adıgüzel bulunuyor.

Seçmelerin sonuçlarının önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.