İso 500’e Naksan Damgası

İso 500’e Naksan Damgası

Gaziantep sanayisinin dünyadaki en önemli markası haline gelen Naksan Holding’in iki şirketi Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret A.Ş. ve Royal Halı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan T...

Gaziantep sanayisinin dünyadaki en önemli markası haline gelen Naksan Holding’in iki şirketi Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret A.Ş. ve Royal Halı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde yer alarak, Gaziantep’in gurur kaynağı oldu.

İSO tarafından kamu ve özel sektördeki sanayi işletmelerine yönelik olarak 2014 yılı üretimden net satışlar baz alınarak düzenlenen ’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’ raporunda, Naksan Plastik A.Ş. 102. sıradan 90. sıraya yükselirken, özel şirketler kategorisinde de 84. sırada yerini aldı. Royal Halı 417. sırada yer alırken, özel şirketler kategorisinde ise 406. sıraya yükseldi.

Ambalaj sektöründe Gaziantep’in dünyadaki gururu Naksan Plastik, halı sektöründe ise Türkiye’nin en önemli markalarından biri haline gelen Royal Halı uzun yıllardır İSO 500 listesinde yer alıyor.

Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu yaptığı açıklamada, "2014 yılı net üretimden satışlara göre yapılan sıralamada yükselmemiz hem bizim için hem de Gaziantep için gurur verici bir sonuçtur. İSO 500 sonuçlarının açıklanmasının ardından bu başarıdan mutluluk duyduk. Çalışanlarımızla hep birlikte el ele vererek 36 yıldır basamakları adım adım tırmanıyoruz” dedi.

“BAŞARI İÇİN İNOVASYON ŞART”

Doğru yatırım ve inovasyonun başarıdaki en büyük etken olduğunu ifade eden Nakıboğlu, “Şirketlerimizdeki başarı, planlı programlı çalışmalar, doğru yatırımlar ve modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır. İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermemizin yanı sıra kurum içi eğitimlerle de personelimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesine destek oluyoruz. Kazandıklarımızı çalışanlarımızla paylaşıyor, şehrimize dönük istihdamı da her geçen gün artırıyoruz. Bünyemizde 7 binden fazla personelimizle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.