İstanbul’dan Gelen Ortopedik Engelliler Derneği Vali Tuna’yı Ziyaret Etti

İstanbul’dan Gelen Ortopedik Engelliler Derneği Vali Tuna’yı Ziyaret Etti

İstanbul Esenler Ortopedik Engeliler Derneği yöneticileri, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı ziyaret etti.Engelliler Haftası nedeniyle kenti daha yakından tanımak için Eskişehir’e gelen İstanbul Es...

İstanbul Esenler Ortopedik Engeliler Derneği yöneticileri, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı ziyaret etti.

Engelliler Haftası nedeniyle kenti daha yakından tanımak için Eskişehir’e gelen İstanbul Esenler Ortopedik Engeliler Derneği Üyeleri, Vali Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti. “Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz süre içerisinde aşamayacağız engel yoktur” diyen Vali Tuna, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada “Hepiniz, Yunus Emre’nin sevgi şehri Eskişehir’e hoş geldiniz” dedi.

ENGELLER SADECE TATLI BİR TEBESSÜM

Birbirini seven, sayan ve saygı gösteren insanlar için engellerin sadece tatlı bir tebessüm olduğunu söyleyen Vali Tuna, engelli vatandaşlarımız için rahat, mutlu ve huzurlu yaşayabilecekleri bir dünya diledi. Hafta dolayısıyla Eskişehir’de de birçok etkinlik yapılacağını anlatan Vali Tuna, heyeti Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Derneğin çalışmaları hakkında Vali Tuna’ya bilgi veren Başkan Ayşe Özhan ise, Eskişehir’de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eskişehir’e gelmekle dernek üyelerinin hayallerini yerine getirdiklerini açıklayan Başkan Özhan, bu anlamda kendilerine yardımcı olan Vali Tuna’ya teşekkürlerini sundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Tuna, ilimizdeki engelli vatandaşlarımıza yönelik yürütülen çalışmaları anlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.