İstiklal Marşını İşaret Diliyle Okudular

İstiklal Marşını İşaret Diliyle Okudular

Aydın’ın Efeler ilçesinde Engelliler Haftası nedeniyle çelen sunan engelliler, İstiklal Marşı’nı ilk kez işaret diliyle okudu.

Efeler ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri çelenk koyma töreni ile devam etti. Atatürk Kent Meydanı’nda engelli dernekleri tarafından çelenk koyulurken törenin ardından işaret dili eğitmeni Merve Uysal ve ekibi İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okudu.

Aydın’da ilk kez işaret diliyle İstiklal Marşı’nın okunduğunu belirten eğitmen Uysal, uzun çalışmanın eseri olarak çalışmalarını ortaya koyma imkanı verdikleri için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Çelenk koyma töreninde konuşan Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, Aydın’da engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak birçok projenin hayata geçirildiğini belirterek, “Aydın’da yaşayan engelliler kendilerine değer veren bir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu için çok şanslı. Rahat yürümemiz için engelli yolları yapan, fiziki şartlarımıza uygun yeni otobüsler alan başkanımıza tüm engelliler olarak minnettarız. Bizlere değer veren, her zaman yanımızda olan ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na engelliler olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.