İsveç Kulüpleri Onun Peşinden Koşuyor

İsveç Kulüpleri Onun Peşinden Koşuyor

İsveç’in Lidingö FC takımında forma giyen 15 yaşındaki Türk futbolcu Akın Erkıran, genç yaşına rağmen İsveç kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.Akın Erkıran 10 yaşında futbol hayatına Türkiye’de ba...

İsveç’in Lidingö FC takımında forma giyen 15 yaşındaki Türk futbolcu Akın Erkıran, genç yaşına rağmen İsveç kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Akın Erkıran 10 yaşında futbol hayatına Türkiye’de başladı. Daha sonraki yıllar babasının Türkiye’nin İsveç Büyükelçiliği’nde vazifeli olmasından dolayı İsveç’e geldi. Genç yıldız onlarca milli futbolcu yetiştiren Lidingö FC’de 10 numaralı formayı başarı ile giydi.

Koyu Galatasaraylı olan Akın’a bunun nedenini sorduk. Genç futbolcu, "Çok küçükken dedem ile Galatasaray Lisesi’nin tam karşısında bulunan Galatasaray Müzesi’ni görmeye gitmiştik. Orada efsane futbolcu Metin Oktay’ın heykelini gördüm. Onun çok iyi bir futbolcu olmasının yanı sıra çok beyefendi bir insan olduğunu dedem bana anlattı. Ben de kendi kendime futbol hayatımda 10 numaralı Galatasaray formasını giyip, onun gibi örnek futbolcu olmak istiyorum dedim" cevabını verdi.

Sağ ve sol ayağını çok iyi kullanan genç futbolcunun antrenörleri, Akın’ın Türk Milli Takımı’nın 15 veya 16 yaş grubunda forma giymesine kesin gözüyle bakıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.