İtfaiye gelene kadar iki katlı ev yandı

İtfaiye gelene kadar iki katlı ev yandı

İncirliova'nın Acarlar Mahallesinde çıkan yangında iki katlı ev ve traktör yandı. Evde kimsenin olmayışı can kaybını önledi. İtfaiyenin geç gelmesi, tepkilere neden oldu.

Yangın, saat: 15.00 sıralarında Acarlar Mahallesi Eski Belediye Binası karşısında meydana geldi. Aydın Yıldırıma’a ait 15 kişinin yaşadığı iki katlı evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ev sahiplerinin pazarda olması dolayısıyla komşular yangını fark ederek, itfaiyeye haber verdi.

İtfaiye ekipleri gelene kadar, Mahalle Muhtarı Metin Demir, postacı ve vatandaşlar kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştı. İtfaiyenin geç de olsa müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangında iki katlı ev ve içerisindeki eşyalar yanarken, Aydın Yıldırım’a ait evin yanında park halinde bulunan 21 DE 649 plakalı traktör de yanarak kullanılamaz hale geldi.

İTFAİYE GEÇ GELDİ TEPKİSİ

Kızı ve damadının evinin yanışını gözyaşları içerisinde izleyen Emine Şener, “Damadım ve kızım pazardaydı. Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Her şeyleri yandı, yok oldu. Traktörü bile borçla almışlardı” diyerek feryat etti.

Yangını kendi imkanlarıyla söndürmek için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyip itfaiyenin zamanında gelmediğini iddia eden vatandaşlar, “İtfaiye gelene kadar Acarlar yanacak” diyerek duruma tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.