İYİ Parti İl Başkanı CHP'ye yüklendi

İYİ Parti İl Başkanı CHP'ye yüklendi

İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, CHP’nin 6 okundan biri olan milliyetçilik ilkesinin törpülendiğini kaydetti. Taner, CHP’nin Atatürk çizgisinden uzak kaldığını iddia etti.

HAVADİS HABER - “Özgürce” programında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, hedeflerinin il genelinde 20 bin üyeye ulaşmak olduğunu kaydetti.  2019 seçimlerinde Aydın ve ilçelerindeki belediyelerde zafere ulaşacaklarını söyleyen Taner, İYİ Parti’nin çok güçlü bir teşkilat yapılanmasına sahip olduğunu söyledi.  Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının çok güçlü bir isim olduğunu ifade eden Recep Taner, seçimi kazanarak, Aydın’ı hak ettiği yere getireceklerini ifade etti. İYİ Parti’nin kurulma sürecini ve sonrasını anlatan Taner, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP’ye yüklendi.

e9751cef-c87e-4725-b158-390d61effa83.jpg

Taner yaptığı açıklamada şunları söyledi, “En büyük sıkıntı Devlet Bahçeliyle ilgili oluşan algının vatandaştaki karşılığının MHP’de olmadığını gördük. Meral Akşener’le daha da gelişeceğini MHP’nin daha iyi bir yere geleceğini gördük. Ama kurultay genel  başkan tarafından engellendi ve  yeni bir partinin kurulması ortaya çıktı. Ve bende gönül rahatlığıyla üye oldum. MHP’de siyaset imkanı kalmayan, diğer partilerin de yanlışlarını gören vatandaşlarımız bize katılıyor ve katılmaya da devam edecek” dedi. 

CHP’nin Atatürk çizgisinden uzaklaştığını ifade eden İYİ Parti’li Taner, “CHP dünkü Atatürk çizgisinden uzaklaştı. Biliyorsunuz CHP’nin 6 okundan bir tanesi milliyetçiliktir. Bugün CHP’nin milliyetçi bir parti olduğunu iddia eden kaç arkadaşımız var. CHP’de milliyetçilik törpülenmiştir.  CHP’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya da paylaştığı şeyler, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesi rahatsız edecek olan şeyler. Ermeni soykırımıyla ilgili, HDP ile ilgili paylaşımlar kabul edilecek bir paylaşım değil.” şeklinde konuştu. 

Vatanını seven, bayrağına saygılı herkesimin İYİ Parti’de siyaset yapabileceğini belirten Taner, “Bizim FETÖ’cülerle, PKK ve yan kuruluşlarıyla, vatana ihanet içerisine giren şerefsizlerle işimiz yoktur.  Bizim vatanını seven, bayrağına saygı duyan kardeşlerimize ihtiyacımız var.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.