İyi parti Nazilli'de üye kayıtlarına başladı

İyi parti Nazilli'de üye kayıtlarına başladı

İYİ Parti'de teşkilatlanma süreci tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Nazilli ilçe teşkilatında üye kayıt işlemleri başladı.

23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner'in il başkanı olarak atanmasının ardından teşkilatlanma çalışmalarını  tamamlayan İYİ Parti'de üye kayıt işlemleri başladı. Önümüzdeki günlerde ilçe kongreleri ve il kongresini yapmayı planlayan İYİ Parti'nin Nazilli teşkilatında üye kayıtları sürüyor. İstasyon Caddesi'nde bulunan ilçe teşkilatına gelen çok sayıda vatandaş İYİ Parti'ye katılmak için başvurularını tamamladı. 

Üye kayıt işlemlerine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda belirtilen evraklarla üye kayıtlarımız başladı. Memleketimizin ve milletimizin yararınna olduğunu düşündüğümüz bu harekete herkesi davet ediyoruz." dedi.

Sürecin hızlı ilerlediğini kaydeden Özcan, "Biz en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Belirli bir rakamsal hedefimiz yok, ancak en iyisi bizim hedefimiz. En iyisi olmak için de çaba harcıyoruz. İl Başkanımız Recep Taner beyin de ifade ettiği gibi,  ilçe kongrelerimizi toplayacağız. Daha sonra da il kongremiz yapılacak. İYİ Parti olarak biz her türlü erken seçime de hazır bir hareketiz." diye konuştu. 

Vatandaşların İYİ Parti hareketine verdiği destekten onur duyduklarını belirten Özcan, "İlgi alaka çok güzel. Üye kayıtlarımız bu sabah başladı. Bölen, kutuplaştıran bir hareket değiliz, aksine milli ve manevi değerlere sahip çıkan, siyasi görüşü ne olursa olsun herkese kapısını sonuna kadar açan bir hareketiz. Türkiye'nin İYİ olması için mücadelemiz sürecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.