İYİ Parti SKM açılışına "büyük ilgisizlik"

İYİ Parti SKM açılışına "büyük ilgisizlik"

İYİ Parti'nin SKM açılışına beklenen ilgi gösterilmezken, 1. sıra milletvekili adayı Adnan Sezgin'in açılışa katılmaması partililerin tepkisini çekti. İlçenin en işlek caddesine park edilen İYİ Parti seçim otobüsleri de trafiği felç etti.

MEHMET ALİ CİNTOSUN -  İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Meydanı'nda hazırlanan seçim koordinasyon merkezinin (SKM) açılışına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Adayı Berna Sukas, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve yaklaşık 100 partili katıldı. 1. sıra milletvekili adayı Adnan Sezgin'in davet edildiği halde programa katılmaması, partililerin tepkisini çekti. Aday olduğu günden bu yana Nazilli ve bölgesine adım atmaktan geri duran Sezgin'e, parti tabanı "Nerdesin Adnan" diyerek kazan kaldırdı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ise özveri ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Seçim bürosunun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Özcan, “Bugün burada seçim koordinasyon merkezimizin açılışında hep birlikte olmanın sevincini, gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin İYİ olması için seferber olduk” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Berna Sukas, basın camiasını baskı kurmakla suçladı. Akşener'i cumhurbaşkanı yapamak için yola çıktıkları yolda her gün farklı baskılara maruz kaldıklarını iddia eden Sukas, " Aydın'da, sokakta, pazarda insanlar bizlere sözleriyle ifade edemeseler de gözleriyle, ‘Kurtarın bizi, bitsin artık bu baskı’ mesajı veriyorlar. Bu mesajı alıyoruz ve onlar için daha fazla çalışıyoruz” dedi. Konuşmalardan sonra kurdele kesilerek büronun açılışı yapıldı.

Açılışın yapıldığı esnada ilçenin en işlek caddesine park edilen İYİ Parti seçim otobüsleri de trafiği felç etti. 
 

a9cbe6d8-f556-4c4b-aad0-bf3bdba86948.jpg

3bb77876-dad6-4858-8882-ec0b57c3a4db.jpg

d01b515f-5012-4624-8dcf-9857b78710b7.jpg

ba4150f3-6955-4cff-9637-6be257dcc582.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum