İYİ Parti'den Gövde Gösterisi... İddiaları Yalanladı

İYİ Parti'den Gövde Gösterisi... İddiaları Yalanladı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, başkan vekilleri ve meclis üyeleriyle ilgili ortaya atılan iddiaları yalanlayarak, yol arkadaşlarının yanında olduğunu söyledi.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan 'ın ev sahipliğinde Menderes Restoran'da gerçekleştirilen toplantıya, İYİ Parti Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve İYİ Parti Meclis üyeleri katıldı.

Gerçekleşen toplantıda 14 aylık yapılan çalışmalar ve gelecek planlaması konuşuldu. 

Başkanvekili Mustafa Tınaz'ın istifa edeceği iddialarına da açıklık getiren görüşme sonunda birlik beraberlik pozu verildi.

“Çalışma Arkadaşlarımla İlgili İddialar Gerçek Dışı”

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada gündemdeki iddialara da açıklık getirerek meclis üyesi arkadaşlarının yanında olduğunu bildirdi. Başkan Özcan, "Meclis üyelerimiz benim çalışma arkadaşlarımdır. Çalışma arkadaşlarımla ilgili iddia beyan ve ifadeleri, inandırıcı bulmam mümkün değildir. Kendileri kişilik ve çalışma ahlakı bakımından güvendiğim inandığım arkadaşlarımdır." dedi.

Birlik Ve Beraberliğimizi Bozmaya Kimsenin Gücü Yetmez”

Meclis üyesi arkadaşlarıyla aralarındaki birlik ve beraberliği bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Başkan Özcan, “ Daha da güçlenerek hizmetlerimize devam edeceğimizi, aramızdaki samimiyetin, birlik ve beraberliğin artarak devam edeceğini belirtir, hizmetlerimize hız vereceğimiz bir dönemde hep birlikte birçok projeye imza atacağımızı duyurmaktan memnuniyet duyarım. Cesurlar Ailesi’ne yakışır bir biçimde onurla, gururla, hakkıyla hizmet eden Meclis Üyesi arkadaşlarıma da 14 aylık periyottaki çalışmalarından dolayı teşekkürü borç biliyorum” ifadelerini kullandı.

aaa-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.