İYİ Partili Berna Sukas'tan sanayi çıkarması

İYİ Partili Berna Sukas'tan sanayi çıkarması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Berna Sukas, Nazilli Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Sukas, "Bizim iktidarımızda esnaf refaha ulaşacaktır" diye konuştu.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala, ilçede siyasi hareketlilik hız kazandı. İYİ Parti İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında aday tanıtımlarını sürdürmeye devam ediyor.

gfgfgf.fw-009-001.png

Son olarak, Nazilli'ye gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Berna Sukas, Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Sukas'a, İYİ Parti İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve parti yöneticileri de eşlik etti. Sanayi esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Sukas, vatandaşın sıkıntılarını da dinlemeyi ihmal etmedi. Bir aylık süreç içerisinde sıkmadık el bırakmadıklarını kaydeden Sukas, parti olarak vatandaşın gönlünde taht kurmayı hedeflediklerini kaydetti. İYİ Parti iktidarında esnafın refaha kavuşacağını ifade eden Sukas, Havadis Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Bizim iktidarımızda esnaf refaha ulaşacaktır. Ziyaretlerimizde kendimizi ve partimizi anlatmaya çalışıyoruz. Vatandaşımız bizi bağrına basıyor. 24 Haziran seçimlerinde hedefimize ulaşacağız. Güzel ve iyi günler bizi bekliyor. Aydın'da ciddi bir oy potansiyeline sahibiz. Bize destek veren partililerimize, gönüldaşlarımızın desteklerini boşa çıkarmayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.