İYİ Partili Cihat Öztürk'ten Saldırıya İlişkin Açıklama

İYİ Partili Cihat Öztürk'ten Saldırıya İlişkin Açıklama

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın yaşadığı talihsiz olay üzerine bir açıklama yayımladı.

GÜNAY PABUŞÇU- Aytekin Kaya'nın hastaneye kaldırıldıktan sonra Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, meclis üyeleri ve partililerle birlikte İncirliovaya intikal ettiklerini ifade eden Öztürk, "Dün akşam saatlerinde İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya’ya yönelik yapılan saldırıyı öğrendikten hemen sonra Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Kürşat Engin Özcan bey, meclis üyelerimiz ve partililerimizle birlikte İncirliovaya intikal ettik. Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Şükür kendisinin durumu gayet iyi. Sükûnetimizi koruyoruz" dedi. 

"Saldırı Hepimize Yapılmıştır"

Açıklamasına, buna benzer olayların yaşanmamasını umut ediyoruz diyerek devam eden Öztürk, "Yargının en kısa zamanda gereğini yapacağından şüphemiz yoktur. Ben ve teşkilatım Aytekin Kaya başkanımızın her zaman yanındayız. İYİ ailemizin bir mensubunun meselesi hepimizin meselesidir. Ve herhangi bir ferdine yapılan saldırı hepimize yapılmıştır" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.