İYİ Partili Durmuş Kural ;"CHP ve İYİ Parti Kuva-yi Milli ruhuyla seçimi kazandı"

İYİ Partili Durmuş Kural ;"CHP ve İYİ Parti Kuva-yi Milli ruhuyla seçimi kazandı"

İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural,  yerel seçimlerle ilgili bir açıklama yayınladı. Kural, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinin görmediği yenilikler, zorluklar ve eylemlerin yaşandığı bir seçim süreci tamamlanmıştır” dedi.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, yerel seçimleri değerlendirdi. CHP ve İYİ Parti'nin Kuva-yi Milli ruhuyla ittifak yaparak seçimi kazandığını belirten Kural, Nazilli'de ki ittifakın Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi. 
Kural yaptığı açıklamada, "31 Mart 2019'da ülkemizde gerçekleşen yerel seçimler sona ermiştir.Sayın Ekrem İmamoğlu beyefendinin mazbatayı alması ile birlikte tüm sonuçlar açıklanmış bulunmaktadır.Türkiye Cumhuriyeti tarihinin görmediği yenilikler, zorluklar ve eylemlerin yaşandığı, tarih sahnesinden asla silinmeyecek bir seçim süreci tamamlanmıştır. Böyle bir seçimde Aydın ilinin Nazilli ilçesinde İYİ Parti İlçe başkanı olarak şunu söylemeliyim ki, başta Nazilli'miz olmak üzere tüm yurtta açıklanan sonuçlar düşündüklerimizin üzerinde çıkmıştır.Emeklerimizin boşa gitmediğini bizlere göstermiş, büyük bir onur ve gurur yaşatmıştır.

Başta Nazilli'mizde ,Millet İttifakı adayımız Sayın Kürşat Engin Özcan beyefendinin zaferi olmak üzere tüm yurtta kazanılan zaferler ve alınan sonuçlara dışarıdan göründüğü kadar kolay bir şekilde elde edilmemiştir. Nazilli'miz de Cumhuriyet Halk Partilisi olsun ,İYİ partilisi olsun herkes bir Kuvayi Milliye neferi gibi çalışmış, gecesini gündüzüne katarak, ekmeğini katık yaparak, soğukta hiç durmadan koşturarak, yağmur çamur dinlemeden çalışarak, alışkanlıklarını bir kenara bırakıp ,özlemlerini bağrına basarak müthiş bir başarıya imza atmıştır.
Birçok teşkilat ve örgütte iç çatışmaların yaşandığı günümüz siyasetinde Nazilli CHP teşkilatı ve İYİ Parti teşkilatı tüm yurda örnek olacak şekilde harika bir uyum ve birliktelik sergilemiş, teşkilat üyelerimiz bağlı bulundukları partilerini değil Millet İttifakı'nı düşünerek her biri, birbiri ile can ciğer kuzu sarması olmuş, tam bir aile ortamında yılmadan, yorulmadan, yıkılmadan emeklerini büyük bir zafer ile taçlandırmışlardır. Ve bunu bütün fitne, fesat ve entrikalara karşı, ayrıca büyük bir güce karşı başarmışlardır.

Tüm Yurdun, tüm milletin, tüm vatanın ve cennet memleketimiz Nazilli'mizin huzurunda bu büyük zafere imza atan, gerek sürekli kamera ve basın önünde olarak tanınan, bilinen neferlerimiz, gerek koşturmaktan sürekli görev halinde oldukları için göz önünde olamayan neferlerimiz, gerek bizler gibi bilinen, gerekse ruhunu,gönlünü bu davaya bu inanca adamış gizli kahramanlarımızın önünde saygı ve sevgiyle eğiliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Her bir Mustafa Kemal askeri Cumhuriyet ve Memleket sevdalısı üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.Bu ülke ve tarih sizin kahramanlıklarınızı unutmayacaktır!”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.