İYİ PARTİLİ DURMUŞ KURAL'DAN TEBRİK MESAJI

İYİ PARTİLİ DURMUŞ KURAL'DAN TEBRİK MESAJI

İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, İstanbul'da seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almasının ardından bir açıklama yayımladı. Kural, "Söz verdiğimiz gibi cennet vatanımızın birçok yerine bahar geldi" dedi.

Millet İttifakı'nın adayı olarak İstanbul' da girdiği seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu, 17 gün sonra mazbatasını kavuştu. Millet İttifakı'nın ortağı İYİ Parti' den de İmamoğlu'na tebrik mesajları gelmeye başladı. İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural'da İstanbul'un yeni başkanını tebrik ederken, ittifak ruhunun süreceği vurgusunu yaptı. Yazılı bir açıklama yayımlayan Kural, şu ifadeleri kullandı, "Bugün itibari ile uzun zamandan beri beklediğimiz ve önemle takip ettiğimiz, malumun ilanı olan Millet ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun mazbatayı alması ile sonuçlanan zorlu süreci geride bıraktık. Öncelikle saygıdeğer İmamoğlu'nun başkanlığı önce İstanbul'a sonra tüm yurda hayırlara vesile olmasını diler, ve kendisine huzurunuzda yeni kutsal görevinde başarılar dilerim.
Bu sonuçla birlikte söz verdiğimiz gibi cennet vatanımızın birçok yerine bahar geldi. Tüm olumsuz yaklaşım, suçlamalar ve hedef göstermelere rağmen Yüce Türk Milleti istenen oyuna gelmedi, soğuk kanlılığını korudu. Bu sebeple istenmeyen kötü sonuçlarla karşılaşılmadan ülkemiz bir seçimi daha geride bıraktı. En başından beri anlatmaya çalıştığımız gerçekler artık saklanamaz duruma gelmiş halkımız gerçekleri görmekle beraber, canlarıda acımıştır. Bu geçirdiğimiz seçimler saygıdeğer rakibimiz Cumhur İttifakına bir uyarı niteliği taşımaktadır. Kutuplaştırma, bölme, parçalama, yok etme söylem ve eylemlerine halkımız tepkisiz kalmamıştır.
Sonuçlar artık halkımızın ne istediğini göstermekle birlikte, bizleride daha hırslı, daha istekli bir şekilde çalışmamız için kamçılamıştır. Bundan sonraki tutumumuzda İYİ Parti olarak halkımızın isteği doğrultusunda olacaktır.

Sözlerime son vermeden önce Sn. Ekrem İmamoğlu'nun mazbatayı alması ile sonuçlanan seçim sonuçlarımızın tüm yurda ve millete hayırlı uğurlu olmasını dilerim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.