İYİ Partili Kural :"Hep İYİ Kalacağım"

İYİ Partili Kural :"Hep İYİ Kalacağım"

İYİ Parti Nazilli Eski İlçe Başkanı Durmuş Kural, partiden istifa ettiği, bir başka siyasi partiye geçtiği şeklinde yayımlanan haberleri sert bir dille yalanladı.

GÜNAY PABUŞÇU-İYİ Parti Nazilli Eski İlçe Başkanı Durmuş Kural, partiden istifa ettiği, bir başka siyasi partiye geçtiği şeklinde yayımlanan haberleri sert bir dille yalanladı. İYİ Partili Kural, "İYİ Parti'deyim, İYİ Parti'de kalacağım" dedi. 


"Zaman zaman istifa ettiğim vb. gerçekle alakası olmayan, sadece egolarını tatmin etmek için taktik yönlendirmelerle yanıltıcı haberlere konu olduğuma üzüntü ile şahit olmaktayım" diyerek yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden İYİ Partili Kural, "B azı basın-yayın organlarında, buna bağlı olarak sosyal medya grup ve sayfalarında hakkımda yayınlanan "Durmuş Kural, MHP'ye mi geçiyor" başlıklı haber ve içeriğinde yer alan "Perde Arkasında MHP ile görüşmeler yaptı" şeklinde konuştu. 

“İYİ Parti'deyim, İYİ Parti'de Kalacağım"

Kuruluşundan bugüne kadar, yerelde tüm kademelerinde, son olarak İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğum İYİ Parti'den ayrılmam, istifa etmem söz konusu bile olamaz diyen İYİ Partili Kural, "Genel Başkanımız Sn.Meral AKŞENER hanımefendinin dediği gibi "Medeniyete giden bu kutlu yolun taşlarını, biz cesurlar olarak nakış gibi işleyerek yolumuza durmadan dinlenmeden devam ediyoruz, edeceğiz. Neferi olduğum, verilen her görevi büyük bir inanç ve azimle yerine getirdiğime, bunun kanıtı da İYİ Partili en büyük Belediye Başkanlığını kazanan İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural olarak inandığım İYİ Parti'deydim, İYİ Parti'deyim, İYİ Parti'de kalacağım" ifadelerine yer verdi. 

"Milletimizin Gözünde İnandırıcılığını Yitiriyorlar"

Dostlarıyla iç içe bulunduğu ve sohbet içerisinde olduğu durumların yanlış yorumladığını belirten İYİ Partili Kural, "Herkesin olduğu gibi siyasi görüşlerimiz farklı hatta rakip partilerde yer alsak da birbirinden değerli dostlarım var. Bu dostlarımla zaman zaman sosyal diyalog, siyasi sohbet vb. ilişkilerim vardır. Bu gibi doğal, insani veya dostane buluşmalarımızdan bile olumsuzluk, kavga veya ayrışma çıkarmak, dedikodu mahiyetinde yalan beyanları gerçekmiş gibi yaymak, yayınlamak, sadece bunları yapanların değerini, inandırıcılığını milletimiz gözünde yitirmesine yol açmaktadır" diye konuştu. 

"İYİ Parti'yi İktidara Taşıyacağız"

 Üzüntü ve esefle partimden istifa ettiğim, bir başka siyasi partiye geçtiğim şeklinde, basın kaynaklı haber ve mesnetsiz iddia senaristi olan dedikodu organizatörlerince kasıtla yayılan bu haberin kesinlikle ve kat'a doğru olmadığını saygı ile kamuoyuna duyuruyorum diyerek açıklamasına son veren İYİ Partili Kural, İYİ Parti'yi iktidara taşımak için var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. İYİ Partili Kural, "Zorlu günlerde birlikte çok çalışarak, vatan sevdasına düşmüş neferler olarak gecelerce uykusuz kaldığımız, yemek yemeye veya su içmeye bile fırsat bulamadığımız, ailemizi ve çocuklarımızı çoğu gece göremeden sabahladığımız günlerde nasıl fedakarca çalıştıysak, bundan sonra da İYİ PARTİ'yi iktidara taşımak için, var gücümüzle daha fazla çalışarak çok şeyleri birlikte başaracağız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.