İYİ PARTİLİ ÖZTÜRK, “TINAZ’IN İSTİFASI SÖZ KONUSU DEĞİL”

İYİ PARTİLİ ÖZTÜRK, “TINAZ’IN İSTİFASI SÖZ KONUSU DEĞİL”

Nazilli Belediye Başkanvekili Mustafa Tınaz’ın istifa söylemlerine karşı açıklama yapan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, “Sayın Tınaz’ın partimizden ya da şu anki mevcut görevinden istifa etmesi söz konusu değildir” dedi.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli Belediyesi,  Başkanvekili Mustafa Tınaz’ın istifa haberleri ile sarsıldı. Son olarak Tınaz’ın, belediyenin özel görüşmelerinin yapıldığı odanın anahtarını, odanın asıl sahibi Başkan Özcan’a teslim ettiği öğrenildi. Tınaz’ın istifasına yönelik söylemlere açıklık getiren İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, “Şu anda sevgili Tınaz ve meclis üyeleri arkadaşlarımızla bir sohbetteyiz. Her şeyden bir mana çıkaran yaklaşımları doğru bulmuyoruz. Allah’ın izniyle hep birlikte Nazilli’ye yapacağımız hizmetleri görüşüyoruz” ifadelerini kullandı.
 

“Magazin Gündemi İle İlgilenmiyoruz, İşimize Bakıyoruz”
Partide böyle bir istifa havası varmış gibi algı yaratanları şaşkınlıkla karşıladıklarını ifade eden Öztürk, “Özel oda dediğiniz yer, Belediye Başkanımıza bazı malumatların sunulduğu, özel görüşmelerin yapıldığı bir odadır. O odanın anahtarı zaten Sayın Başkanımız Özcan’a aittir. Herhangi bir şahsın özel kullanıma aittir ifadeleri kesinlikle yanlıştır. Sayın Başkanımız o odada kimlerin çalışma yapmasını isterse, onun izni doğrultusunda çalışmalar yapılır. Magazin gündemi ile ilgilenmiyoruz, işimize bakıyoruz”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.