İYİ Partili Sukas, baba ocağı Bozdoğan’da seçim çalışmalarına başladı

İYİ Partili Sukas, baba ocağı Bozdoğan’da seçim çalışmalarına başladı

İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in sosyal politikalardan sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görevlendirdiği ve Aydın'da 2. sıradan aday olarak listeye giren Berna Sukas, Bozdoğan’daki baba ocağında seçim çalışmalarının startını verdi.

24 Haziran'da yapılacak 27. Dönem seçimlerinde Aydın’dan 2. sıra milletvekili adayı gösterilen İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Berna Sukas, Nazilli İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinin ardından seçim çalışmalarına baba ocağı Bozdoğan’dan başladı. Sukas, babası Mustafa Sarıoğlu’nun elini öperek seçim çalışmalarının startını verirken duygusal anlar yaşadı. Baba kız gözyaşlarını tutamazken seçim çalışmalarına Bozdoğan’dan başlamanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden İYİ Partili Sukas, “Memleketime geldiğim için, memleketime hizmet etme görevi verildiği için genel başkanımız Meral Akşener’e çok teşekkür ederim. Elimden gelen en iyi şekilde yapıp partimin iktidar olması için Aydın’da İnşallah çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Böyle karşılanmaktan çok mutluyum. İnşallah her şey İYİ olacak” dedi.

Dualar eşliğinde kurban kesiminin ardından Bozdoğan pazarını ziyaret eden Sukas, vatandaşları selamladı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Sukas, “Memleketimde olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah seçim sonucunda iktidar olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.