İYİ Partili Taşdemir Nazilli'de iddialı konuştu

İYİ Partili Taşdemir Nazilli'de iddialı konuştu

İYİ Parti Aydın milletvekili aday adayı Mehmet Reşat Taşdemir, 24 Haziran genel seçimleri öncesi Nazilli İlçe Teşkilatı ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

Aydın Milletvekili aday adayı M. Reşat Taşdemir ve Nazilli İlçe Teşkilatı Başkanı Kürşat Engin Özcan önderliğinde İYİ partililer Kaşıkçılar, Samailli ve Kavacık Mahallerini ziyaret etti. 3 mahallede de yeni üye kayıtları yapan İYİ Partililer, seçimler öncesi vatandaştan destek istedi. 24 Haziran genel seçimlerinde Genel Başkan Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması için destek isteyen vekil aday adayı Taşdemir ise, “Seçim zamanı yanınıza uğrayıp ardından sırra kadem basanlardan olmayacağım” diye konuştu.

Orman İşletme Müdürlüğü’nde şeflik yaptığını ifade eden vekil aday adayı Taşdemir, “Çiftçilerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Mesleğim gereği yıllarca onlarla beraber oldum. Eğer bizlere fırsat verilirse Aydın tarımının kalkınması için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Onların sorunlarını bitireceğim. Mevcut iktidar ülkenin her yerine karaçam tohumları gönderdi. Bunların her yerde filizlenmeyeceğini bilmiyorlar galiba. Birileri yine Cumhurbaşkanı’nı kandırmış. Durum apaçık ortada” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum