İYİ Partili Tınaz: “İçişleri Bakanlığı müfettişine hesap veririm”

İYİ Partili Tınaz: “İçişleri Bakanlığı müfettişine hesap veririm”

Nazilli İYİ Parti Meclis üyesi Mustafa Tınaz hakkında çıkan haberlerle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden çok sert açıklamalarda bulundu.

GÜNAY PABUŞÇU-Kürşat Engin Özcan’ı da zor durumda bırakmamak amacı ile 2 yıl süreyle seçilmiş olduğum 2. Meclis Başkanvekilliği görevimden ve Plan bütçe komisyon başkanlığından istifa etme kararı aldım.”  diyerek 15 Haziran’da tüm görevlerinden istifa eden Nazilli İYİ Parti Meclis üyesi Mustafa Tınaz, belli mahfillerin yönlendirmesi ile haber yaptıklarını iddia ettiği gazetecilerle adalet önünde hesaplaşacağını söyledi.
 

“İçişleri Bakanlığı müfettişine hesap veririm”
Memleketteki gerçek gazetecilerin parmakla sayılacak kadar az olduğunun belirten İYİ Partili Tınaz, gerçek gazetecilerin yalanın binası olmadığını ve gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkma gibi bir huyunun olduğunu çok iyi bildiklerini söyledi. İYİ Partili Tınaz, “Onun için ne kalemleri satılıktır ne de isimlerini ve kendilerinin itibar kaybına uğratacak bir yalana imza atarlar. Belli mahfillerin yönlendirmesiyle ‘dedikodu ve uydurmaları’ haber diye sunanlar asla gerçek gazeteci sınıfında olamayacaklardır; ne yapsalar nafile, hiçbir şey gizli kalmaz! Madem hakkımda bu kadar bilgi sahibisiniz, her şeye bu kadar yetkiniz var; gerekli mercilere şikayet edersiniz gelir içişleri bakanlığından bir müfettiş, varsa bir suistimalim, yanlışım hesabını veririm.” ifadelerini kullandı.
 

“Tüm bu senaryolar yanınıza kalmayacak”
Hakkındaki asılsız iddiaları haberleştiren gazetecilerle dava yoluyla hesaplaşacağını vurgulayan İYİ Partili Tınaz, ”Ben bu hesabı partim önünde de, adalet önünde de, bilhassa bize oy vermiş on binler önünde de vermekten asla çekince duymam. Alnım açık, yüzüm ak! Ama bu işlere kalkışan, üzerime kara çalmaya çalışanlar bunun hesabını nasıl verecekler, merak içerisindeyim. Yapılanlar, hazırlananlar, tüm bu senaryolar yanınıza kalmayacak. İki hesabınız var; Allah’ın karşısında vereceğiniz hesap ve adaletin önünde vereceğiniz hesap. Ben ikincisi için, adalet önünde vereceğiniz hesap için gerekli adımları attım ve atacağım. Allah’ın karşısında vereceğiniz hesabın düşüncesi vicdanlarınızı yalnız bırakmayacaktır.” dedi.
 

“Allah bildiği gibi yapsın”
Açıklamasına ünlü düşünür Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin, “Verdiğin üzüntü ve aldığın ah bir cam parçasından daha keskindir. Dönüp dolaşıp üzerine basarsın. Kime ne yaparsan bir gün aynısını yaşarsın” vecizesiyle devam eden İYİ Partili Tınaz, “Benim imanım kuvvetli, herkesin bir planı varsa Allah’ın da vardır, hesabın üstünde kutlu bir hesap vardır. Tüm bunları Allah’ın yüce hesabına havale ettim. Allah bildiği gibi yapsın.” diyerek sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.