İzmek’te İlk Yıl Sonu Sergisi Akmeşe ‘De Açıldı

İzmek’te İlk Yıl Sonu Sergisi Akmeşe ‘De Açıldı

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile açılan İZMEK kurslarının yıl sonu sergi açılışları başladı.İzmit Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığında faaliyet gösteren İZMEK kursl...

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile açılan İZMEK kurslarının yıl sonu sergi açılışları başladı.

İzmit Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığında faaliyet gösteren İZMEK kurslarına katılan 46 bayana düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Yıl sonu belge dağıtım ve sergi etkinliğine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, İzmit Belediye Meclis Üyesi Sabri Yıldız, İzmit Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, Akmeşe Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Ali Koçak, mahalle muhtarları, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, "İZMEK kursları kadınlarımızın duygularını işlerine aktardığı, yıl boyunca arkadaşlıklarını dostluklarını pekiştirdikleri bir okul oldu. Kadınlarımız için yaptığımız bu çalışmayı çok önemsiyoruz. Bugüne kadar kadınlarımız için Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği ve bizzat kendisinin takip ettiği sosyal alanda pek çok projeyi hayata geçirdik” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.