İzmir’de MHP’nin Pankartları Ortadan Kayboldu

İzmir’de MHP’nin Pankartları Ortadan Kayboldu

MHP İzmir İl Başkanlığı’nın 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında hazırlattığı pankart ve görseller şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, duruma tepki gösterdi.MHP...

MHP İzmir İl Başkanlığı’nın 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında hazırlattığı pankart ve görseller şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, duruma tepki gösterdi.

MHP İzmir İl Başkanlığı, genel seçim çalışmaları kapsamında yaklaşık bin 500 adet pankart hazırlattı. Pankartları şehrin bazı noktalarına asan partililer, bir kaç gün içerisinde pankartların yerinde olmadığını fark etti. İddialara göre, hazırlanan bin 500 pankartın yüzde 90’ı şüpheli bir şekilde ortadan bir anda kayboldu.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, pankart ve görsellerin asıldığı noktalarda incelemelerde bulundu. Karataş, "MHP’nin yükselişi bazı mihrakları rahatsız etti. Seçim beyannamemizde yer alan politik söylemlerimizi içeren görseller gizli eller tarafından ortadan kaldırılıyor" dedi.

Bin 500’e yakın pankart hazırlattıklarını ifade eden Necat Karataş, "Her ilçede asgari ücret, emekliler, üreten ekonomi, kadına şiddet, Atatürk idealleri, ucuz mazot, köylüye, sanayiciye ve esnafa destek ifadelerimizin yer aldığı genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin söz verdiği konularla ilgili hazırlanan pankart ve görsellerimiz çalınıp, yok ediliyor. Emek hırsızları, Türkiye ve Türk Milleti düşmanları, insana yakışmayan yöntemlerle siyasi çalışmalarımızı engellemeye çalışıyor" dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, olayla ilgili hukuki girişimlerde bulunacakların söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.