İzmir’e Devasa Piknik Alanı

İzmir’e Devasa Piknik Alanı

İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan ve 2018 yılına kadar Torbalı Belediyesi’ne kiralanan Efeoğlu Piknik Alanı’ndaki çalışmalar devam ediyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de, alandaki çal...

İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan ve 2018 yılına kadar Torbalı Belediyesi’ne kiralanan Efeoğlu Piknik Alanı’ndaki çalışmalar devam ediyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de, alandaki çalışmaları yerinde inceledi.

Torbalı ilçesinde, 30 bin kişi kapasiteli Efeoğlu Piknik Alanı’ndaki çalışmalar hız kazandı. 240 dönümlük tesis, çam ağaçlarıyla İzmirlilerin nefes alacağı bir alan haline getirilirken, alanda alt yapı çalışmaları da yapıldı. Park içerisinde ayrıca yürüyüş yolları, otoparklarda oluşturulurken, mesire alanının en kısa zamanda hizmete gireceği öğrenildi. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de, Efeoğlu Piknik Alanı’nda incelemelerde bulunarak alanının bir an önce hizmete girmesi için çalışmaların hızlanması talimatını verdi.

İzmir’in en büyük mesire alanlarından biri olacak olan İzmir-Aydın Karayolu’nun 22’inci kilometresinde Yeşilköy Mahallesi’ndeki Efeoğlu Piknik Alanı’na İzmir’in her yerinden vatandaşların gönül rahatlığı ile gelebileceğini ifade eden Başkan Görmez, "Halkımızın böylesine bir tesise ihtiyacı vardı. Yönetmeliğin izin verdiği düzenlemelerle bu dev piknik alanını çok daha güzel hale getireceğiz. Tesisimiz ile Torbalı’nın tanıtımı da yapılacak. İzmir adeta burada nefes alacak. Tesisimiz, bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Sadece Torbalılılar değil, bütün İzmirliler bu tesisten faydalanabilecek" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.