Jandarma, organize çeteyi çökertti

Jandarma, organize çeteyi çökertti

Nazilli ve Kuyucak’ta kurban bayramı öncesi artan hayvan hırsızlığına yönelik jandarmanın yaptığı başarılı operasyonda hırsızlık çetesi çökertildi.

Alınan bilgiye göre, Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Başaran ve Azizabat  mahallelerinde yaşayan bazı kişilerin birlikte hareket ederek Aydın geneli ve çevre illerden  çaldıkları büyük ve küçükbaş hayvanları değerinin altında satarak haksız kazanç elde ettikleri istihbaratı aldı. Harekete geçen ekipler belirlenen 11 şüpheliye yönelik, 22 ayrı adres ve 5 araca yönelik operasyon düzenledi.  



Operasyonda B.K., Ö.G., İ.A., M.K., G.C., S.K.,H.K.,E.A,B.A.,H.K., ve T.Ü. isimli şüphelilere ait ev ve araçlarında yapılan aramalarda bir adet kurusıkı tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 70 adet av tüfeği fişeği,3 adet çalıntı olabileceği değerlendirilen motosiklet,  küpesiz 10 adet küçükbaş, 156 adet büyükbaş hayvan, 26 adet kulak küpesi, 1 adet sahte plaka, 1 adet güneş paneli, 1 adet akü, 1 adet jeneratör, 1 adet  bağ makası, 3 adet su pompası (motor), 2 adet çalıntı olabileceği değerlendirilen oto teybi, 3 adet çim biçme makinesi, 1 adet muşta ve 2 adet eldiven ele geçirildi.

B.K., Ö.G., G.Ç., S.K., B.A., T.Ü, ve H.K.isimli şüpheliler yakalanarak, gözaltına alındı. Organize hırsızlık çetesinin üyesi olduğu iddia edilen M.K. isimli şüphelide askerlik görevini yaptığı Hatay’da gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen M.K. tutuklandı. Bugün Nazilli Adliyesi’ne çıkartılan 4 şüphelinin işlemleri ise devam ediyor. 

Öte yandan E.A., H.K., ve İ.A.isimli şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
 

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

whatsapp-image-2017-08-18-at-15.06.30.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.