Jandarma suç makinelerine göz açtırmadı

Jandarma suç makinelerine göz açtırmadı

Aydın’da iki ayrı hırsızlık ve gasp olayına karışan şüpheliler jandarma tarafından kısa sürede yakalandı.

Gözaltına alınan iki şüphelinin hırsızlık, tecavüz, uyuşturucu imal ve ticareti gibi suçlardan sabıkalı oldukları tespit edilirken çalıntı malzemeler sahiplerine teslime dildi.

Bir ihbarı değerlendiren Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Dalama’da bir market ile bir restorandan alışveriş yapan ve ücretini ödemeden kaçan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarında yapmış oldukları incelemelerde şüphelilerin otomobilini ve eşkallerini belirledi.

Jandarma ekipleri Dalama yakınlarında S.U. ve H.Ö’yü araçlarıyla birlikte kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin yapılan kimlik kontrolünde hırsızlık, tecavüz, uyuşturucu imal ve ticareti gibi suçlardan sabıkalı olduklarını belirledi. Araç içinde arama yapan ekipler uyuşturucu madde içiminde kullanılan 1 adet bong diye tabir edilen aparat, market malzemeleri, yemek ve Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde Özgen Özer’den gasp edildiği belirlenen cep telefonu bulundu.

Aydın Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen şüphelilere uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmaktan 11 bin 564 lira para cezası kesildi. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.