Kadın Girişimciler Konya’da Organizasyona Katıldı

Kadın Girişimciler Konya’da Organizasyona Katıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Konya Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ‘İpek Yolu’nun Kadın Yolcuları’ organizasyonunda 330 kadın girişimci ile bir araya geldi...

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Konya Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ‘İpek Yolu’nun Kadın Yolcuları’ organizasyonunda 330 kadın girişimci ile bir araya geldi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, Konya Kadın Girişimciler Kurulu’nun koordinasyonluğunda Konya Karatay Üniversitesi’nde düzenlenen ‘İpek Yolu’nun Kadın Yolcuları’ adlı uluslararası organizasyona katıldı. Organizasyonun oldukça verimli geçtiğini söyleyen Bartın TSO Kadın Girişimler Kurulu Başkanı Nurten Şahiner organizasyonda Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve beş ülkeden toplam 330 kadın girişimci Konya’da bir araya geldiklerini söyledi.

Şahiner, “2 gün boyunca süren organizasyonda ‘İpekyolu, Ahilik ,Ticaret ve Kadın Girişimciliği’ ve ‘Kalkınmada Kadın Kooperatifleri’ başlıklı iki panel ve ‘Ticarette Kadınların Güçlü Yanları’ konulu bir seminere katılım sağladık.Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen kooperatifçi kadınlar stant açarak ürünlerini sergiledi. Organizasyon kapsamında ayrıca Geleneksel Türk Kıyafetleri Defilesi ve Kadın Ressamlar Sergisi’ne katılım sağladık. Organizasyonda yeni fikirler elde etme imkanına kavuştuk” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.