Kadın kavgası can aldı!

Kadın kavgası can aldı!

Koçarlı- İncirliova yolunda arkadaşları ile birlikte alkol alan Erdi Çiçek (25), aralarında daha önceden husumet olan Mahir Gürler (34) tarafından kalbinden bıçaklandı. Çiçek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, İncirliova İlçesine bağlı kırsal Yazıdere Mahallesi ile Koçarlı yoluna yakın boş bir arazide dün saat: 23.00 sıralarında meydana geldi. Acarlar Mahallesi’nde ikamet eden 25 yaşındaki Erdi Çiçek arkadaşları ile alkol almak için boş bir arazide buluştu.

Alkol aldıkları alanda daha önceden aralarında husumet bulunan Mahir Gürler (34) ile karşılaşan Çiçek, Gürler ile geçimini fuhuş yaparak kazanan H.Y. yüzünden tartışmaya başladı. Çiçek ve Gürler arasındaki tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Mahir Gürle, yanında taşıdığı bıçakla Erdi Çiçek'i kalbinden bıçakladı.

Ağır yaralanan Çiçek, arkadaşları tarafından özel otomobille Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Çiçek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oğullarının öldüğünü öğrenen yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Jandarma, kaçmak isteyen Mahir Gürler’i yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.