Kadir Mutlu Aday Adaylığını Açıkladı!

Kadir Mutlu Aday Adaylığını Açıkladı!

Nazilli'de, AK Parti'den belediye başkanları aday adayları başvuruda bulunmaya başladı. 31 Mart'da yapılacak yerel seçimler için Nazilli'de aday adaylığını açıklayan ikinci isim Makine Mühendisi Kadir Mutlu oldu.

AK Parti'nin 5 Kasım'da belediye başkanlığı aday adaylığı için müracaatların başlamasıyla Nazilli'de aday adayları sahneye çıktı. Makine Mühendisi Kadir Mutlu, AK Parti Nazilli İlçe Binası'nda yaptığı müracaatla aday adaylığını açıkladı. Mutlu, "Nazilli nüfusuyla, ekonomisiyle, gelişmişliği ile çok iyi yönetilmeyi hak eden bir kent. Ben seçimi kazanmak için değil uygun ve gerçekçi projelerle şehrime ve halkımıza hizmet vermek için, verdiği sözleri unutmayan, boş vaatlerde bulunmayan bir aday olmanın sözünü veriyorum" diye konuştu.

"BELEDİYECİLİK KENTİN RUHUNU ORTAYA ÇIKARMAKTIR"

Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım yapmakla olmayacağını dile getiren Mutlu, "Belediyecilik farklılık yaratarak kentin kendi ruhunu ortaya çıkarmaktır. Aydın Büyükşehir'i de kazanarak halkla bütünleşmiş yepyeni bir belediyecilik anlayışını AK Belediyeciliği Nazillimize getireceğiz" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum