Kafasına silah dayayıp tecavüz etti

Kafasına silah dayayıp tecavüz etti

Efeler’de T.Ş. (23), evine davet ettiği kız arkadaşının arkadaşı olan G.A.’nın (19) kafasına silah dayayıp tecavüz etti. Genç kızın fotoğraflarını çekip bir süre şantaj yapan T.Ş., şikayet üzerine tutuklandı. Şüpheli, sorgusunda suçunu itiraf etti.

Olay, Zafer Mahallesi’nde 11 Haziran’da meydana geldi. İddiaya göre, T.Ş., kız arkadaşının arkadaşı olan G.A.’yı evine davet etti. Bir süre sohbet ettikten sonra G.A.’yla cinsel ilişkiye girmek isteyen T.Ş., genç kızın reddetmesi üzerine evdeki kuru sıkı silahı alarak kızın kafasına dayadı. G.A.’yı ölümle tehdit eden T.Ş., zorla cinsel istismarda bulundu. Genç kızın fotoğraflarını ve videolarını da çeken şüpheli, G.A.’nın birkaç kez daha evine gelmesi için şantaj yaptı. T.Ş.’nin tehditlerinden korkup Aydın’dayken durumu kimseye anlatamayan G.A., eğitim gördüğü İzmir’e gidince polise başvurdu.

Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında yakalama emri çıkarılan T.Ş., önceki gün gözaltına alındı. Şüphelinin el konulan telefonunda G.A.’ya ait fotoğraflar ele geçirildi.

Sorgusunda suçlamaları kabul eden T.Ş., “G.A.’yı 3 yıldır tanırım. Olayın yaşandığı gün kendisini eve çağırdım. Silah zoruyla cinsel saldırıda bulundum” dedi.

T.Ş., nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: Denge

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.