Kağıthaneli Minikler, Anneler Günü Kutlama Rekoru Kırdılar

Kağıthaneli Minikler, Anneler Günü Kutlama Rekoru Kırdılar

Kağıthane’de en çok çocukla Anneler Günü kutlama rekoru kırıldı. Çok sayıda miniğin annesinin gününü yazdığı mektupla kutladığı programda duygu dolu anlar yaşandı.Kağıthaneli çocuklar Anneler Günü’nde...

Kağıthane’de en çok çocukla Anneler Günü kutlama rekoru kırıldı. Çok sayıda miniğin annesinin gününü yazdığı mektupla kutladığı programda duygu dolu anlar yaşandı.

Kağıthaneli çocuklar Anneler Günü’nde "En Çok Çocuğun Anneler Günü Kutlama" rekoruna imza attılar. Kağıthane Belediyesi ev sahipliğinde Hasbahçe Mesire Alanı’nda düzenlenen rekor denemesine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Guinness Türkiye Fahri Temsilcisi Prof. Dr. Orhan Kural ve çok sayıda anne ile çocuğu katıldı. Annelerine yazdıkları mektuplarla rekor kıran minikler mektupları annelerine verirken duygu dolu anlar yaşandı. Minikler sonrasında, ellerindeki çiçekleri annelerine vererek anneler gününü bir kez daha kutladı.

“TÜM ANNELERİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Fazlı Kılıç, “Annelerinin babalarının onlar için çabaladığı gibi biz de yerel yöneticiler olarak onlar için çalışıyoruz. Spor, kültür kurumları ile onları geleceği hazırlamaya çalışıyoruz. Okullarımızda düzenlediğimiz eğitim seminerleri, spor okullarımız, kültürel etkinlikleriniz, sosyal desteklerimizle çocuklarımızı geleceğe çok yönlü olarak hazırlıyoruz. Daha önce Bilgi Evleri olarak hizmet veren merkezlerimizin sayısını arttırarak yaşam ve beceri merkezlerine dönüştürüyoruz.Burada çocuklarımızın yaşam becerilerini geliştirecek atölyeler olacak ve çok yönlü eğitim verilecek" ifadelerini kullandı.

Programda konuşan Orhan Kural Kağıthane’yi ikinci evi olarak gördüğünü söyledi. Kural, "Burası Kağıthane. Burası benim ikinci evim. Sayın Fazlı Kılıç’ı da çok seviyor ve faaliyetlerini destekliyorum" diyerek annelerin bir gün değil, her gün anılması gerektiğini söyledi.

"ANNEMİN GÜNÜNÜ MEKTUPLA KUTLADIM"

Annesini çok sevdiğini belirten Hilal Özden isimli minik,anneler günü için annesine mektup yazdığını söyledi. Özden, “Annemi anlatmakla bitiremem, ona söylemek istediğim çok şey var. Ama şimdilik bu kadar yeter. Ayrıca bugün için çiçek de alacağım” dedi.

Anneliğin çok özel bir duygu olduğunu belirten, Hilal Atabey, “Bu ilk anneler günüm, ilk kez kutluyorum. Etkinliği çok güzel buldum. Çok anlamlı ve özel bir çalışma olmuş. Bizi Unutmayan Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Programa annesiyle katılan Büşra isimli minik öğrenci ise, “Bugün beni dünyaya getiren annemin günü. Annemi çok seviyorum. Ona bugün için mektup dışında çiçekte aldım” diye konuştu.

Program sonrası rekor denemesine katılan anneler ve çocuklarına katılım belgesi verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.