Kahraman şehidimizin adı Aydın'da yaşayacak

Kahraman şehidimizin adı Aydın'da yaşayacak

Didim’de belediye tarafından yapılan ve Didim Belediye Meclisi'nin kararı doğrultusunda 'Şehit Polis Fethi Sekin' ismi verilen parkın açılışı 5 Ocak Cuma günü yapılacak.

İzmir Adliyesi'ne düzenlenen hain terör saldırısında göğsünü siper ederek teröristleri etkisiz hale getirdikten sonra şehit düşen kahraman polis memuru Fethi Sekin’in ismi Didim’de yaşatılıyor. 5 Ocak 2017’de İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin’in ismi, Didim’de belediye tarafından yapılan parka verildi. Efeler Mahallesi 1483 Sokak’ta bulunan 3 bin 543 metrekare alana sahip 'Şehit Polis Fethi Sekin' parkında spor sahası, küçük bir halı saha, basketbol sahası, spor aletleri ve çocuk oyun alanı bulunuyor.

1500 KİŞİYE YEMEK DAĞITILACAK

Şehit Polis Fethi Sekin Parkı'nın açılışı 5 Ocak Cuma günü saat 14.00’te yapılacak. Açılışa, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılması bekleniyor. Açılışa katılanlara Didim’in turizmci esnafından Bünyamin Karhan’ın öncülüğünde, Didim esnafının katkılarıyla bin 500 kişilik yemek ikramında bulunulacak.

"ŞEHİT POLİSİMİZİN İSMİNİ DİDİM'DE YAŞATIYORUZ"

Şehit polis Fethi Sekin’in hemşerisi olduğunu belirten Bünyamin Karhan, şehit polis Fethi Sekin’in 5 Ocak 2017’de İzmir’de ortaya koyduğu cesur yürek ile onlarca insanın hayatının kurtarıldığı belirterek, “Orada bir katliam yapılmak isteniyordu ama şehit polisimiz merhum Fethi Sekin, bu katliamı tek başına engelledi. Canı pahasına engellediğini de tüm Türkiye biliyor. Biz de şehit polisimizi unutmamak için onun ismini Didim’de yaşatıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.