Kahreden kazada ikinci ölüm

Kahreden kazada ikinci ölüm

İncirliova’da 21 Temmuz Salı gecesinde meydana gelen dört motosiklet ve iki otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren İbrahim Kaykı’dan sonra ağır yaralı olan Gürkan Uçak’ta 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

21 Temmuz Salı günü saat: 22.30 sıralarında Aydın-İzmir Karayolu üzeri İncirliova Kültürpark önünde, dört motosiklet ile iki otomobilin karıştığı trafik kazasında İbrahim Kaykı (17) olay yerinde yaşamını yitirmiş, Gürkan Uçak (18) ile Lütfi Mehmet Özer (16) ağır yaralanırken, Berkay Akdoğan (18) ise kazayı hafif şekilde atlatmıştı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde üç günden beri yoğun bakımda olan ve otomobil döşemeciliği yapan Gürkan Uçak’ta, üç günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. Gürkan Uçak’ın cenazesi, Cumartesi günü Kavakdibi Caminde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İncirliova İlçe Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Öte yandan Aydın Devlet Hastanesinde tedavi gören diğer yaralı Lütfi Mehmet Özer’in ise durumunun, iyiye gittiği ve bilincinin yerinde olduğu öğrenildi.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ SERBEST KALDI

İbrahim Kaykı ve Gürkan Uçak’ın ölümüyle gerçekleşen trafik kazasına karışan 09 AC 006 plakalı otomobil sürücüsü Ali Galip Abalıoğlu ise emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece denetimli serbest bırakıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.