Kampanya amacını aştı, şimdi ödül zamanı!

Kampanya amacını aştı, şimdi ödül zamanı!

Çine Esnaf Odası’nın Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiği, 45 esnafın katıldığı Çine’den Alışveriş Yapan Kazanıyor adlı kampanya bugün saat 22.00'da sona erdi.

Kampanyaya 3 bin 937'si erkek, bin 576'sı kadın toplamda 5 bin 508 kişi kayıt oldu. 55bin 856 bilet dağıtıldı. Kampanya boyunca 5 milyon 928 bin 25 TL alışveriş yapıldı. Kampanyanın büyük ödülü kırmızı renkli Reno Clio marka arabanın sahibinin açıklanması için geri sayım başladı.

 

Aydın Denge Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Çineli Gazeteci Emin Aydın’ın fikir babası olduğu, Çine Esnaf Odası’nın gerçekleştirdiği, Çine Belediyesi ve Çine Şoförler Odası başta olmak üzere ilçede çok sayıda önde gelen kurum, kuruluş ve kişinin desteklediği ‘Çine’den Alışveriş Yapan Kazanıyor’ adlı kampanya, yalnız ilçede değil, ülkenin her yerinde büyük bir ilgi gördü. Diğer il ve ilçelerdeki esnaf, Çine esnafının AVM’lere karşı verdiği onurlu savaşı alkışlarken, vatandaşlar da desteğini Çine esnafından alışveriş yaparak gösterdi. Kampanyanın en çok alışveriş yapılan ilk üç esnafı, Ünal Dinçer Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret, Yıldız Dayanıklı Tüketim Malları Limitet Şirketi Abdülkadir Yıldız ve Üpbüller Ticaret Celal Naciye Üpbül oldu.

 

İstanbul, İzmir, Ankara ve Trabzon gibi şehirlerden ilçeye gelen misafirler alışveriş yapmadan geri dönmedi. Almanyalı gurbetçiler, ihtiyaçlarını memleketleri Çine’den giderdi. Birçok siyasetçi, sivil toplum kuruluş temsilcisi ve Aydın'ın önde gelen isimleri kampanyaya destek verdi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, ilçe ekonomisine katkıda bulunan esnafı kalkındırmak, vatandaşa hediyeler dağıtmak amacıyla düzenlenen kampanyanın amacını aştığını açıkladı. 50 bin çekiliş hakkı dağıtma hedefi konulan, bugüne kadar örneği görülmemiş esnafı kalkındırma AVM'lere karşı koyma ve ilçe ekonomisini canlandırma çabasıyla düzenlenen kampanyada toplam 55 bin 856 çekiliş hakkı dağıtıldı.

 

SON BİLET BAŞKANDA

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, zaman zaman kampanya ile ilgili eleştiriler aldıklarını söyledi ve olumlu geri dönüşlerin daha çok olduğunu, bu işe başkanı olduğu esnaf için girdiğini ve taşın altına ellerini değil, başlarını koyduklarını belirtti. Son biletin sahibi Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, bilete ödül çıkarsa Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bağışlayacağını dile getirdi. Katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

 

Kampanyanın büyük ödülü son model kırmızı renk Renoult Clio marka otomobil herkesin hayallerini süslerken beyaz eşya, bilgisayar, tablet, laptop, akıllı telefon, bisiklet ve benzeri birçok ödülün yer alacağı kampanyada büyük ödül çıkmasa bile diğer hediyeler de vatandaşların sevinmesine vesile olacak.

 

Hediyeler, yarın (01 Ekim Perşembe) saat 18.00’de Taksi Durağı Meydanı’nda yapılacak olan çekiliş ile sahiplerini bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.