Kanal 58 ile SES Gazetesi nikah kıydı

Kanal 58 ile SES Gazetesi nikah kıydı

Anadolunun yükselen sesi’ sloganıyla yola çıkan ve Türkiye’nin farklı noktalarından haber ve spor canlı yayınlarıyla adından söz ettiren Kanal 58, Türkiye genelindeki yayın yapan 1956 uydu kanalı arasında 28. sırada yer aldı.

‘Anadolunun yükselen sesi’ sloganıyla yola çıkan ve Türkiye’nin farklı noktalarından haber ve spor canlı yayınlarıyla adından söz ettiren Kanal 58, Türkiye genelindeki yayın yapan 1956 uydu kanalı arasında 28. sırada yer aldı ve yerel kanallar arasında Türkiye birincisi oldu.

‘Memleketin Televizyonu’ sloganıyla yayın hayatını devam eden ve geçtiğimiz aylarda Ege’nin SES’i olmak içinde yola çıkan Kanal 58, bu değişimi ile kısa sürede reyting sıralamasında üst sıralara yükseldi. Şubat ayında Türkiye genelinde yayın yapan 1956 uydu kanalı arasında büyük bir başarıya imza atan Kanal 58, izlenme oranlarında 28. sırada yer alarak Türkiye’ne en çok izlenen 1. yerel kanal oldu. 

KANAL 58 İLE SES GAZETESİ’NİN STRATEJİK İŞ ORTAKLIĞI

‘Anadolunun Yükselen Sesi’ sloganıyla yayın hayatını devam eden ve geçtiğimiz aylarda Ege’nin SES’i olmak içinde yola çıkan Kanal 58 ile 2000 yılında girdiği medya sektöründe 35’e yakın personeli ve 1’i Aydın’ın tamamını kucaklayan SES gazetesi, diğeri ise Nazilli’nin tek günlük gazetesi Adalet gazetesini bünyesinde barındıran Akgül Medya Grup stratejik iş ortaklığını açıkladı. Aydın’ın ve Aydınlıların SES’i olma yolunda 2014 yılında büyük bir atılım yaparak büyüyen Akgül Medya Grup Sahibi Mehmet Akgül; “Stratejik iş ortaklığımızın Aydın’ımız başta olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Artık Aydınlıların Sesi sadece Aydın’da değil tüm Türkiye’ye duyulacak. Türkiye’nin başarılı kanallarından Kanal 58 ailesine ve Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileriz. İnşallah stratejik iş ortaklığımız hayırlara vesile olur” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.