Kanarya Bilgi Evi’nin Temelini Çocuklar Attı

Kanarya Bilgi Evi’nin Temelini Çocuklar Attı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılacak olan Kanarya Bilgi Evi, Muhtarlık ve Sağlık Ocağı binasının temelini Kanarya Mahallesi çocukları attı.Küçükçekmece Belediyesi Kanarya Bilgi Evi, Muhtarlık...

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılacak olan Kanarya Bilgi Evi, Muhtarlık ve Sağlık Ocağı binasının temelini Kanarya Mahallesi çocukları attı.

Küçükçekmece Belediyesi Kanarya Bilgi Evi, Muhtarlık ve Sağlık Ocağı binasının temel atma töreni renkli görüntülere sahne oldu. Kanarya Mahallesi çocukları kendi bilgi evlerinin temelini attı. Kanarya Mahallesi’nde gerçekleşen temel atma törenine, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, AK Parti Milletvekili Adayları Fevzi Durmuş ve Hatice Kübra Öztürk başta olmak üzere mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, mahalle sakinleri ile çocuklar katıldı. Butona basarak inşaatı başlatan protokol üyelerine çocukların da eşlik etmesi büyük alkış aldı.

"KANARYA’DAN SONRA YARIM BURGAZ MAHALLESİ BİLGİ EVİ"

Bilgi Evleri ile birlikte çocukların hem kültürel hem sosyal anlamda geliştiğini kaydeden Kaymakam Kaya, daha iyi gençler yetiştirmek için yola çıktıklarını belirterek, böylesine anlamlı bir etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, Kanarya Mahallesi’nden sonra Yarım Burgaz Mahallesi’nde Bilgi Evi açılışı gerçekleştireceklerinden bahsederek, “Kanarya Mahallemizde pırıl pırıl cıvıl cıvıl çocuklarımız var. Biz onların yazı hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmesini istiyoruz. Bu nedenle ilçemizdeki okul bahçelerine portatif yüzme havuzları koyacağız” dedi.

Dualarla atılan temelin ardından Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kanarya İlkokulu Çocuk Şenliği’ne geçen protokol üyeleri ile çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi. İlizyon gösterisinin ardından çocuklar okul bahçesine kurulan portatif oyuncaklarla oynadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.