Karabulut Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Karabulut Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

DSP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Can Karabulut, 30 Mart'a sayılı günler kalmasına rağmen hız kesmeden Kuşadası sakinlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Karabulut, son olarak Kuşadası sanayi sitesine gerçekleştirdiği ziyarette, adada yaşayan sanayi esnafı ile bir araya gelip sorunlarını dinledi. Samimi diyalogların yaşandığı ziyarette sanayi esnafı Karabulut’a 30 Mart günü sandıkta destek sözü verdi. Kuşadası sanayi sitesinde çalışan emekçilerin sorunlarını dinleyen DSP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Can Karabulut, “Başkan olduğum günden itibaren, bana iletilen her sorunun çözüme kavuşturulduğunu ve sonuçlandığını göreceksiniz. Her zaman söylüyorum. Belediyede isteklerinizi kimse yerine getirmezse eğer; size namus sözü, kendim bizzat gelerek kazmayla, kürekle, kalemle, mühürle sorununuzun isteğinizin çözümü nasıl sonuçlandırılabiliyorsa o şekilde kendim sonuçlandıracağım" diye konuştu.

"OYUNUZU KİRLİ SİYASETLE, AYAK OYUNLARIYLA BİRBİRİNE DÜŞENLERE VERMEYİN"

Sanayi sitesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Kuşadası'nda son günlerde yerel siyasette yaşanan ve adaylar arasında çeşitli iddialarla gündeme gelen siyasi tartışmalara da değinen Can Karabulut; "Kuşadası'nın kaç yıldan beri her yerel seçim döneminde, birbirini çeşitli sebeplerle yerden yere vuran, ağızlara alınmayacak ithamlarla hakaretler eden, seçimi kazanayım da nasıl kazanırsam kazanayım diyen, bel altı vurarak siyaset yaptığını zanneden siyasetçilerden çektikleri yetmedi mi? Kuşadası'nda yaşayan seçmen kardeşlerim, Kuşadası'na ve Adamızın geleceğine, vizyonuna olacağı ve bu nedenlerle bir koltuk uğruna Kuşadamızın geleceğini ayaklar altına alacak olan adaylara artık dur demelidir. Kuşadası sakinleri, kavgayla, gürültüyle, çamur at izi kalsın şeklindeki anlayışla kirli siyasetlerle, ayak oyunlarıyla oy isteyenlere değil en adil, en sakin, en düzgün ve en temiz şekilde siyaset yapmak ve oy istemek tek derdi olan adaya oy vermelidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.