Karaca 105. Şubesini Söke’ye Açtı

Karaca 105. Şubesini Söke’ye Açtı

Türkiye’nin önde gelen zücaciye ve porselen firmalarından olan Karaca 105. Şubesini Söke’de açtı.

İlçenin otomotiv sektörünün tanınmış isimlerinden olan iş adamı Adnan Koyuncu’nun eşi İlknur Koyuncu tarafından Sökelilerle buluşan Söke Karaca Mağazası; Novada Outlet Söke AVM’de hizmete girdi. Açılış törenine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Karaca Grup Genel Müdürü Bülent Anlatıcı başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

2008 yılında Emsan markasını da bünyesine katarak, 2012 yılında da Karaca Home ile ev tekstili konsepti, geçen yıl Jumbo markasını da alarak büyümesini sürdüren Karaca’nın 1254 çalışan, Türkiye’de bin 500 bayi, yurtdışında 24 mağaza ve 28 shop mağazasıyla hizmet verdiğini söyleyen Karaca Grup Genel Müdürü Bülent Anlatıcı; Söke’de de olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Karaca markasının Söke’de olmasından yana memnun olduklarını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, açılışın Adnan ve İlknur Koyuncu’nun çocukluk arkadaşları olması nedeniyle kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını söyledi. Açılacak olan her yeni iş yerinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Toyran; mekanın Söke’ye, Karaca Grup ve Koyuncu Ailesi için hayırlı olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken, davetliler mağazayı gezdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.