Karacasu festivale hazır

Karacasu festivale hazır

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, 31. Karacasu Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivaline çağrıda bulundu. Büyükyapıcı, ”Karacasu'nun tanıtımı için önemli bir yere sahip olan festivalimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Derinin, demirin, hamurun, çamurun ve mermerin hayat bulduğu ilçe olan Karacasu’da festival heyecanı var. Bu yıl 31’incisi yapılacak olan festivalde ünlü sanatçılar da sahne alacak. Program Cumartesi günü saat 16.30’da başlayacak. Pazar günü Dedebağ Festivali hayrı ve konserlerin ardından son bulacak.

DEDEBAĞ KEŞKEK HAYRI PAZAR GÜNÜ

tvDEN’de Festival için çağrıda bulunan Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Karacasu’ya değer katacak olan projeler devam edeceklerini söyledi. Büyükyapıcı,” 31. Karacasu Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali 25 Ağustos Cumartesi günü saat 16’da başlayacak. Festivalin 2. Günü Dedebağ keşkek hayrı ile başlayacak ve Afrodisias serbest gezisi ile devam edecek. Yerel sanatçı Ozancan Demir ve ünlü sanatçı Volkan Konak'ın halk konserinin Cumhuriyet meydanında olacak. Sanat ve Tanıtım Festivalinin Karacasu’ya değer katacağını ve bütün Aydınlıların katılmasını beliyoruz” dedi.

“KARACASU’YA DEĞER KATACAĞIZ”

Görev süresince yaptığı hizmetlerden de bahseden Büyükyapıcı Karacasu'nun tanıtımı için projelerinin olduğunu ve hayata geçirilmesi için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi ve Vali Yavuz Selim Köşger’e tanıtım desteği için çağrıda bulundu. “ Sayın valimiz Afrodisias ile yakından ilgileniyor. Değer veriyor. Bu değerin dünyaya tanıtılması için daha fazla desteğe ihtiyacımız olduğunu belirtmek gerekir. Bu noktada Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan daha fazla katılım bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.