Karacasu Kaymakamı'ndan Evi Yanan Aileye Destek!

Karacasu Kaymakamı'ndan Evi Yanan Aileye Destek!

Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, önceki gün Aşağı Görle Mahallesinde çıkan yangında evi yanan aileye yardım elini uzattı. 

Kaymakam Ahmet Soley, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında evi yanan 5 çocuk sahibi Reşat-Raziye Aytar çiftinin başına gelenlerden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Jandarmanın tuttuğu zarar tespit tutanağına göre içerisinde 5 bin TL parayla birlikte tüm eşyaların da yandığı evde 15 bin TL zarar oluştuğunu ifade eden Kaymakam Soley, Aşağı Görle Mahallesi Muhtarı Durmuş İyison ile görüşüp aileye gereken yardımın yapılması için her türlü çabayı sarf ettiklerini söyledi. 

YARALARINI SARACAĞIZ
Aileye geçmiş olsun dileklerini de ileten Kaymakam Soley, “Afetzede ailenin yaraları sarılacak. Evin içerisindeki eşyaları tamamen yanmış. Bu mağduriyetin giderilmesi için devlet olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla giysi ve gıda yardımı yapacağız. Ayrıca Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne durumu bildirip aileye yeni ev yapılması için yardım talebinde bulunacağız” dedi. 

Öte yandan Belediye Başkanı Zeki İnal’ın da evi yanan aileyi ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu ve belediye olarak gereken yardımın yapılacağını söylediği öğrenildi. 

evi-yanan-ailenin-yaralari-sarilacak-106342-aea4a4c6ce540da40a65b3433f75136f.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.