KARACASU PAZARINDA SIKI DENETİM

KARACASU PAZARINDA SIKI DENETİM

Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal pazar yerini denetledi.

GÜNAY PABUŞÇU-Yeni tip Kovid-19 ile mücadele kapsamında önlemlerin alındığı pazarda 22 evin karantina aldığı Acarlar Mahallesi’nden de pazarcı esnafları yerini aldı. Sabahın erken saatlerinde pazar yerinde incelemelerde bulunan ve  tedbirlerin uygulanmasıyla ilgili vatandaşları sık sık uyaran Kaymakam Soley ve Başkan İnal koronavirüsle mücadele vurgusunda bulundu.

DENETİMLER ARTTIRILDI
Pazar giriş ve çıkışlarını belirterek vatandaşların kontrollü olarak pazara çıkışının sağlandığı pazarda, giriş noktalarında dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirildi. Esnaf tezgahlarının arasındaki sosyal mesafeyi arttıran belediye ekipleri, satışı yapılan gıda maddelerinin seçme işini askıya alarak teması ortadan kaldırmak adına pazarcı esnaflarına poşetleme yaptırdı.

13034c26-541a-4cba-aa1c-5bf4b1e1156c.jpg

ACARLAR ESNAFI DA TEZGAH AÇTI
Acarlar’da karantina altına alınan pazarcıların isim listelerinin emniyet güçlerinin elinde olduğu, giriş çıkışların denetlendiği gözlendi. Yapılan ateş ölçümlerinde ateşi yüksek çıkanların pazar yerine alınmayıp sağlık kuruluşlarına yönlendirildiği bildirildi. Öte yandan Acarlar esnaflarına diğer Pazarcı esnafların temkinli yaklaştığı görüldü.

748633f7-2705-4ffb-b4c1-12464a8ba816.jpg

SOSYAL MESAFEYİ HİÇ SAYANLAR UYARILDI
Alışveriş esnasında sosyal mesafe kuralına hiçe sayan vatandaşlar sık sık uyarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.